Synøve Diserud var prosjektleder med ansvar for utvikling i Discovery frem til 2018. Nå vender hun tilbake til Discovery-huset og stillingen som programsjef.

- Jeg ble fryktelig glad i folka og kulturen hos Discovery da jeg var her sist, og nå er jeg glad for å være tilbake igjen. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang med det som må være en av de morsomste og mest spennende jobbene i TV-bransjen, sier Diserud i en pressemelding.

Hun har tidligere jobbet i Strix, Snowman productions, Mastiff, Nordisk Film TV og Rubicon TV, hvor hun var utviklingssjef fra 2018 til 2021. Siden januar har hun jobbet som utviklingssjef og eksekutiv produsent i produksjonsbyrået Klynge.

- Det blir trist å forlate den dyktige gjengen i Klynge, et framoverlent selskap med et stort hjerte og mye spennende i pipelinen. Jeg er overbevist om at framtida til Klynge ser lys ut og det gjør det også lettere å slutte, sier Synøve Diserud. 

Diserud skal rapportere til programdirektør Magnus Vatn når hun er på plass i Discovery i september.

- Her på huset er det jubel og glede i dag, alle sammen er veldig begeistra for å få Synøve tilbake i rekkene. Synøve er særs dyktig i faget, hun stiller krav til omgivelsene og hun besitter et sprudlende vesen som alle ble veldig glade i forrige gang hun var i Discovery. Hun kommer til å avlaste mange av mine oppgaver, og vil jobbe tett med det flotte, norske produksjonsmiljøet som hun kjenner så godt til etter mange år i bransjen. Dette blir veldig, veldig bra, sier Magnus Vatn.