Gurli Høeg Ulverud kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Avinor, der hun har ledet enheten for kommunikasjon og samfunnskontakt. Hun har tidligere vært kommunikasjonsdirektør i DHL Norge, informasjonssjef i Eniro Norge og kommunikasjonssjef i Aller-gruppen. 

I Møller Mobility Group vil Høeg Ulverud rapportere til konserndirektør bærekraft og kommunikasjon, Paul Hegna.

- Jeg er svært glad for at Høeg Ulverud med sin brede kommunikasjonsfaglige bakgrunn blir med på den neste reisen i Nordens ledende bilkonsern. I 2021 iverksetter vi en ny konsernstrategi som knytter sammen folk, forretning – og bærekraft, og hun får en sentral rolle i dette arbeidet. Jeg føler meg trygg på at hun vil fylle denne rollen på en meget god måte, sier Hegna i en pressemelding.

Møller Mobility Group er et av landets 25 største selskaper og det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum. Den nye konsernstrategien skal blant annet bidra til å løfte selskapets omdømme og synlighet.

- Ny strategi med sterkt fokus på bærekraft, markedsledende merkevarer og en fremoverlent organisasjon, gjør dette til en meget attraktiv kommunikasjonsjobb, sier Høeg Ulverud.

Les også: Ida Pernille Hatlebrekke er ny leder for klima og miljø i Møller Mobility Group