Celine Ryel er HBO Nordics nye PR-sjef i Norge. Hun overtar jobben etter at Isabell Langvatn sluttet i selskapet for å begynne som rådgiver i Norsk filminstitutt.

Les også: Slutter i HBO Nordic etter åtte år: - Aldri noe optimalt tidspunkt å slutte

Ryel er ikke noe nytt ansikt for HBO. Ryel hadde nemlig et vikariat som presseansvarlig fra vinteren 2019 til høsten 2020. 

- Det er fantastisk å komme tilbake til en jobb jeg har trivdes så godt i, som er både utfordrende og givende, og til dyktige kollegaer på tvers av Europa. Jeg må si det er en ære å bli fast medlem av dette teamet, sier Ryel til Kampanje.

- Det er ingen overdrivelse å si at det er drømmejobben!

Ser frem til ny Beforeigners
Den nye PR-sjefen har jobbet med strategisk og operativ PR i kultur- og underholdningsbransjen de siste årene. Ryel har blant annet vært presseansvarlig for by:Larm og lokal label-ansvarlig for Playground Music Norge, før HBO-vikariatet i 2019. 

Ryel foreller at en av hennes beste opplevelser fra HBO Nordic har vært arbeidet med deres norske originalserier «Beforeigners» og «Velkommen til Utmark».

- Det var en glede å samarbeide med de norske produksjonsselskapene, og det er klart at man blir ekstra engasjert i en serie når man får følge utviklingen fra a til å. Lanseringen av Beforeigners i 2019 var et ærefullt oppdrag, og nå gleder jeg meg enormt til arbeidet med sesong to, sier Ryel.

Les også: HBO bekrefter ny sesong av Beforeigners

- Strømmebransjen er i kontinuerlig utvikling
På spørsmål om hva som er HBO Nordics største utfordring i Norge i dag, svarer den nye PR-sjefen følgende:

- Strømmebransjen er i kontinuerlig utvikling, så det er utrolig spennende å få være med på den reisen. Jeg ser frem til å ta fatt på både nye og gamle arbeidsoppgaver og utfordringene som venter.  

- Hva er din HBO-favoritt?

- Det er umulig å bare velge én ettersom HBO står bak en rekke av mine favorittserier, men jeg er ekstra svak for gode krimserier, så de forrige jeg kastet meg over var Mare of Easttown og Knutby: I blind tro. Begge ble binget på to dager. Ellers må jeg si at Silicon Valley er en undervurdert perle, og en av de jeg har ledd høyest av.

Les også: HBO samler stjernelag for TV-serie basert på Jo Nesbø-bok

Ny PR-sjef:

Celine Ryel er HBO Nordics nye PR-sjef i Norge. - Det er fantastisk å komme tilbake til en jobb jeg har trivdes så godt i, som er både utfordrende og givende, og til dyktige kollegaer på tvers av Europa, sier hun. Foto: Anne Valeur