Nyhetsredaktør Tone Anita Karlsen i Harstad Tidende forlater avisa etter fire år. Hun går til stillingen som leder for kommunikasjon i Utforskning og produksjon Nord hos Equinor. 

- Jeg har hatt fire fine år i Harstad Tidende med spennende utfordringer, men nå blir det interessant å kunne fordype seg i ei av landsdelens største næringer. Jeg har også erfaring fra ei annen stor næring i nord, sjømatnæringa, som jeg har jobbet med i nærmere et tiår i tidligere Fiskeribladet Fiskaren. I denne fagavisen lærte jeg mye om hvordan de to bransjene samhandlet om bruken av havet, sier hun. 

Karlsen har også erfaring fra kommunikasjonsbransjen - fra 2013 til 2016 var hun informasjonsansvarlig for Festspillene i Nord-Norge. 

- At jeg nå får bli en del av kommunikasjonsteamet i et så stort, internasjonalt selskap som Equinor er en unik sjanse. Jeg mener jeg kan bidra med min varierte bakgrunn fra mediebransjen, sjømatnæringa, og kulturbransjen, sier hun. 

Karlsen har utdannelse innen journalistikk, teatervitenskap og offentlig politikk og administrasjon fra Bodø, Bergen og Harstad.

- Det blir spennende å få mulighet til å jobbe med Equinors ambisjon om å ta en ledende rolle i det grønne skiftet, samtidig som det er et selskap som skaper store verdier og ringvirkninger, avslutter hun.