Elg, som til nå har vært et digitalt markedsføringsbyrå, skal nå rendyrker en posisjon som sosiale medier-byrå 

- Her er det full fart og kundene etterspør enda mer rådgivning og innholdsproduksjon til sosiale medier. Derfor øker vi vår kapasitet innenfor innholdsproduksjon, design, illustrasjon og performance. Alle elgene har god kanalforståelse og spesialiserer seg på alle sosiale kanaler, både organisk og betalt, forteller byråleder Siri Platou.

Samra Avdagic er ansatt som designer og illustratør, og har en master i design fra Arkitektur- og designhøyskolen i Oslo. Hun kommer fra stillingen som grafisk designer og sosiale medier-ansvarlig i Sky Agency, hvor hun jobbet med design og sosiale medier for flere norske festivaler, deriblant Findings. Avdagic jobbet også med diverse konserter, arrangementer og artister.

Også Jonas Fagerberg er nyansatt hos Elg, og har gått inn i stillingen som performance-spesialist. Han kommer fra stillingen som Digital Content Distributor i Spoon, hvor han jobbet med digital distribusjon, performance og innhold på web. Fagerberg har en bachelorgrad i Medier og kommunikasjon fra OsloMet, og har tidligere jobbet for Universal Music, Volvo og Kirkens Nødhjelp.

Tredje nyansatte er Celine Finnøy, som har en bachelorgrad i PR og samfunnspåvirkning med spesialisering i digital markedsføring. I tillegg har hun et årsstudium i digital innholdsproduksjon. Hun får stillingen som innholdsprodusent, og kommer fra stillingen som Digital editor i Studentum.no. Der jobbet hun med annonsering og tekst for mange av landets utdanningstilbydere.

Alle tre var på plass hos Elg 1. juni. Med dette har byrået ansatt fire nye det siste året, og forteller at det skal bli flere.

Platou forteller at ingen av de nye stillingene ble utlyst, men at byrået ble kjent med de tre nyansatte via sosiale medier.

- Vi har en bevisst strategi om egen markedsføring, så det er gøy å se at den appellerer både til nye ansatte og kunder, forteller hun.

Videre forteller byrålederen at de har hatt «fullt trøkk» gjennom pandemien og merket at kundene har våknet igjen. Siden sist har byrået også funnet sin posisjon som sosiale medier-byrå.

- Ingen byråer i Norge har tatt denne posisjonen, så her ligger det et spennende og uforløst potensial.

I dag har Elg, som ble etablert i 2018 og er en del av byrånettverket Ahead Group, 13 ansatte. Byrået jobber med kunder som Obs Bygg, Lederne, VID Høgskole, Se og Hør og Nasjonalmuseet.