- Med Marte Klausen og Trond Rasmussen på laget styrkes Dagbladet Pluss i den videre satsingen på å ta leserne våre tett på de største sakene i nyhetsbildet med eksklusive steg som de ikke finner noen andre steder, sier redaksjonssjef i Dagbladet Pluss, Jonas Pettersen.

Trond Rasmussen kommer fra stillingen som nyhetsredaktør i lokalavisa Raumnes. Han har en cand.philol.-grad i filosofi, journalisterfaring fra blant annet Se og Hør, TV 2 Nettavisen og Romerikes blad, og har i tillegg jobbet sju år som seniorrådgiver i kommunikasjonsavdelingen i Arbeids- og sosialdepartementet. Han begynner 1. september.

- I Trond får vi en erfaren journalist med klare tanker om hvordan Dagbladet Pluss skal fortsette - og overgå - den sterke veksten vi har har hatt de siste årene. Alt tyder også på at han er en veldig hyggelig og dyktig fyr som har satt spor hos både tidligere arbeidsgivere, kolleger og lesere, sier redaksjonssjef Pettersen.

- Dette er et godt eksempel på at barndomsdrømmer faktisk går i oppfyllelse. Dagbladet har alltid vært min avis. Jeg gleder meg til å bli del av Norges beste redaksjon, en avis som setter leserne først, og som har en enorm spennvidde i innhold. At stadig flere er villige til å betale for god journalistikk er oppløftende. Målet er å bidra til innhold som gir leserne det lille ekstra, sier Rasmussen.

Les også: Blir vaktsjef i Dagbladet TV: - Ønsker å videreutvikle nyhetsdekningen

Marte Klausen begynte i Dagbladets nyhetsavdeling i 2018, før hun i fjor kom til Dagbladet Pluss som vikar. Hun har en bachelor i journalistikk ved Brunel University i London. 

Klausen, som starter umiddelbart, sier hun er utrolig glad for å få fast jobb i Dagbladet.

- Og spesielt i Dagbladet Pluss, hvor det skjer så mye spennende med vekst og utvikling. Det er også verdens hyggeligste sted å jobbe, så jeg gleder meg innmari mye til å begynne i stillingen!