Ariane Grumstad har brukt de siste to årene på å bygge opp analyseavdelingen til NHSTs mediedivisjon. Nå rykker hun opp til en stilling som konserndirektør for data og teknologi i NHST Media Group.

- Mediebransjen og NHST står ovenfor store muligheter ved bruk av teknologi og data for å sikre den beste kundeopplevelsen. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver, og skal jobbe videre med dyktige kolleger i NHST for å sikre de strategiske satsningene vi nå gjør, sier Grumstad i en pressemelding.

Hun har flere års ledererfaring fra Gjensidige og har tidligere også jobbet i IBM. Grumstad har utdannelse innen anvendt matematikk fra Frankrike og Nederland.

- Vi gjør for tiden betydelige investeringer i analyseverktøy og IT-systemer i konsernet. Det er også avgjørende at vi tenker helhetlig – og har en datadrevet tilnærming i utviklingen av nye produkter og tjenester. Jeg er svært fornøyd med å få Ariane inn i denne rollen, sier konsernsjef Trond Sundnes.