Det var dagen etter vår nasjonale festdag at den profilerte næringslivslederen Trond Bentestuen og Rema 1000 slo opp. Avgangen fikk stor oppmerksomhet i mediene og i et større intervju med E24 sier Bentestuen at det ikke var et ønsket brudd med Rema 1000-eieren, Ole Robert Reitan. 

- Det er viktig for meg å si at Ole Robert og jeg er gode venner. Vi håndterte dette på en veldig profesjonell måte og det er ikke noe ondt blod. Men jeg tror vi begge skulle ønske at det ble annerledes og det er ikke noe jeg ønsker mer enn at Rema 1000 skal lykkes fremover, sier Bentestuen til E24.

Les også: Trond Bentestuen slutter som Rema-sjef etter uenighet om retningen videre

Bentestuen kom til Rema 1000 fra som jobben som en av konserndirektørene i DNB der han blant annet lanserte reklamekonseptet «Bank fra A til Å». Som sjef i Rema 1000 rakk Bentestuen også å skrote «Det enkle er ofte det beste» og lansere en helt ny plattform for markedsføringen av dagligvarekjeden, nemlig konseptet «1000 grunner til å velge Rema 1000».

Til E24 sier Bentestuen at han ikke angrer på at han har forlatt toppjobben i Rema 1000.

- Jeg står veldig godt i dette, merker jeg. Men det er ikke det jeg ønsket. Jeg ønsket at dettes skulle vare lenger, sier han.

Les også: Rema 1000 bytter ut ikonisk slagord: - Skal mye til for å forlate et av Norges mest likte reklamekonsepter