Thomas Frium, tidligere medierådgiver i Wavemaker, har startet i Astat som ny markedssjef. Astat som kaller seg en bankutfordrer, er en heldigital tjeneste som spesialiserer seg på små selskaper. Selskapet ble grunnlagt i fjor høst.

- Det var aldri noe tvil da jeg fikk muligheten til å ta del i dette prosjektet. Den reisen Astat allerede har hatt er bemerkelsesverdig og med et skreddersydd produkt som svarer til målgruppens etterspørsel er jeg helt sikker på at Astat vil genererer vanvittig stor verdi for nordiske bedriftseiere, sier Frium.

Astat-sjef Axel Hunter er godt fornøyd med ansettelsen.

- Da ideen om Astat oppstod og jeg skulle sette sammen teamet, var Thomas en av de første jeg snakket med. Han viste et umiddelbart engasjement både for ideen, prosjektet og hvordan implementere hans ideer rundt markedsføring inn i Astat. Thomas har vært med fra den spede begynnelse og vært delaktig i den imponerende progresjonen hele bedriften har vist fra start, sier Hunter.

- Som en startup i en tradisjonell bransje med vesentlig større budsjetter enn oss må vi i Astat tenke smartere i hvordan vi tar vår markedsposisjon. Thomas har med sin visjon umiddelbart satt sitt preg på hvordan Astat allerede før lansering av produktet har satt sitt avtrykk i bransjen, fortsetter han.

Les også: Mediebyrå-topp spår tidenes reklame-sommer utendørs: - Vil få et sterkt comeback