Anti sin avdeling i Hamar styrker digitalsatsingen med to nye seniorrådgivere. Leder for den digitale satsingen, Tor Hernan Floor, er fornøyd med nyansettelsene:

- Vi har allerede bygget opp en sterk enhet innenfor det digitale fagfeltet og med økende etterspørsel er vi glade for at vi klarer å tiltrekke oss senior-kompetanse fra anerkjente miljøer, sier han.

Ane Sakshaug har bakgrunn fra Try Opt hvor hun har hatt kundeansvar for flere av landets største merkevarer, som Ringnes, Gilde og Prior. Hun tar med seg erfaring med å bygge opp et større digitalt miljø innen innsikt, analyse og medieplassering.

- Ane er en drivende dyktig rådgiver som har jobbet mye med medierådgiving i skjæringspunktet mellom kreativ kommunikasjon og digitale økosystemer. Vi har stor tro på at hun vil være med å styrke den digitale satsingen vår, sier Ellen Østmoen,daglig leder i Anti Hamar.

Byrået har også hentet Joakim A. Bråtalien. Han kommer fra det danske digitalbyrået Peytz, hvor han som kundedirektør har ledet større digitale prosjekter med nedslagsfelt i Norge. Bråtalien har tidligere også drevet sitt eget nyrå, Barents Consult, før han nå melder overgang til Anti.

- I tillegg til satsingen på mediekjøp og distribusjon ser vi voksende etterspørsel etter mer dyptgående utvikling av nettsider, der arkitektur, brukertesting og SEO er viktige ledd i prosessen. Joakim har mange års erfaring innen dette fagfeltet og det vil komme både oss og kundene til nytte i årene som kommer, sier Østmoen.