Skogluft er et selskap som tilbyr plantekasser og planteløsninger på arbeidsplassen med det formål å øke konsentrasjonsevnen til de ansatte. Et av selskapene som har tatt i bruk Skogluft på arbeidsplassen er Google i Norge.

Nå ansetter det lille selskapet Anja Stang som ny kommunikasjonssjef.

- Skogluft-planteveggen er bare starten på et økosystem av nyskapende produkter som kombinerer velvære, tilstedeværelse og naturglede, forteller Anja Stang i en melding. 

Den nyansatte kommunikasjonssjefen har 20 års bakgrunn som journalist, kommunikasjonsrådgiver og redaktør. Stang driver også det grønne nettmagasinet Greenhouse.eco, og har samarbeidet med aktører som The Explorer, Infinitum, IKEA, Framtiden i Våre Hender og Thor Heyerdahl Foundation. 

- Målet med Greenhouse er å inspirere til en mer bærekraftig livsstil. Det passer som hånd i hanske med Skoglufts visjon. Gjennom et engasjert fellesskap, banebrytende forskning og digital pionérvirksomhet vil vi bidra til en grønnere fremtid, sier den nye kommunikasjonssjefen.

Grunnlegger av Skogluft, Jørn Viumdal, sier han «er veldig glade for å ha fått Anja med på laget».

- Hun har den kompetansen vi trenger for å bygge et fellesskap rundt Skogluft nasjonalt og globalt, og et genuint engasjement for natur. Anja blir en veldig viktig brikke i vår organisasjon fremover, sier Viumdal.

Viumdal er også forfatter av boka «Skogluft-effekten» som er solgt til 100 land.