Anders Fjellberg er ansatt som redaksjonssjef for undersøkende journalistikk i E24. 

- Anders er en drivende dyktig undersøkende journalist, og innehar også gode lederegenskaper. Det gjør ham helt riktig for denne stillingen og for E24, sier nyhetsredaktør Mina Liavik Karlsen i en pressemelding.

Fjellberg har tidligere jobbet i Dagbladet og har vunnet Skup-prisen og Den store journalistprisen for arbeidet sitt med Våtdraktmysteriet, og Skup-diplom for artikler om skattesaken mot Odd Nerdrum. 

Han kommer sist fra stillingen som næringslivsreporter i Stavanger Aftenblad/E24. 

- Jeg har hatt en fantastisk tid i Stavanger og kunne gjerne vært her lenger, men dette er en mulighet det er verdt å reise hjem igjen til Østlandet for, sier Fjellberg. 

- Jeg skal lede en veldig dyktig og fin gjeng i Dagsorden-gruppa, og gleder meg til å jobbe med å utvikle den undersøkende journalistikken vår videre, sammen med resten av E24 i Oslo, og med samarbeidsavisene i Bergen og Stavanger.