Karina Dahling Ehrenclou er ansatt i Aller Media i en nyopprettet stilling som konserndirektør strategi, forretningsutvikling og M&A. Hun har jobbet åtte år i Orkla og kommer sist fra en stilling som SVP Business Development for Orkla Confectionery & Snacks.

- Vi er svært glade og stolte av å kunne få en kapasitet som Karina på laget. Medieindustrien, kommunikasjonsmarkedet og digitalisering har kommet langt, og vi ser mange muligheter for vekst og utvikling, Karina bli en viktig og erfaren leder i dette arbeidet fremover, sier konsernsjef i Aller Media, Dag Sørsdahl i en pressemelding.   

Øyvind Bondevik Ødegård er ansatt som CFO/konserndirektør økonomi. Han har vært ansatt som M&A-ansvarlig i Aller Media siden 2018.

- I Aller Media arbeider vi målrettet med lederutvikling, og det er derfor også svært gledelig at en intern kandidat kan ta steget opp som CFO og gå inn i konsernledelsen i Aller Media. Øyvind kjenner konsernet godt fra sine 2,5 år i Aller Media og representerer kontinuitet i ledelsen av økonomifunksjonen, sier Sørsdahl.     

Karina Dahling Ehrenclou begynner i Aller Media i løpet av høsten.

- Jeg ser frem til å bli en del av et spennende system med sterke merkevarer som jeg mener er godt posisjonert for videre vekst i en bransje som har vært og fremdeles er i sterk endring. Samtidig er jeg ydmyk ovenfor at jeg har mye å lære om mediebransjen, men tror jeg kan bidra til å utvikle merkevarene og Aller systemet videre, sier hun i meldingen.

Øyvind Bondevik Ødegård tok over rollen som CFO 1. juni.

- Jeg er svært glad og takknemlig for muligheten til å fortsette min karriere som CFO i Aller Media. Konsernet har en solid og diversifisert portefølje, og en sterk posisjon i det norske medie- og kommunikasjonsmarkedet. Jeg gleder meg også stort til å fortsette å arbeide sammen med dyktige kollegaer i økonomiteamet, sier han.