Organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah Willand i TV 2 blir nytt styremedlem i e-handelskonsernet Komplett.

- Media er en av de bransjene som var tidligst ute og er kommet lengst i digitaliseringen. Sarahs brede erfaring herfra er svært viktig. Hun tilfører dessuten styret viktig HR- og organisasjonskompetanse som vil bidra til å utvikle den unike kulturen og menneskene i Komplett, sier styreleder Nils Selte i Komplett Group.

Det er ikke første gang Komplett Group snuser på mediebransjen. For et par år siden hentet selskapet den tidligere mediebyråtoppen, Maria Aas-Eng, til selskapet for lede Kompletts B2C-satsing og for å styrke selskapet innenfor digital markedsføring, men Aass-Eng sluttet etter kort og i dag er det Martin Klafstad, med lang erfaring fra matvarebransjen, som har tatt over dette kundeområdet i Komplett.

- Dere hentet Aas-Eng litt på grunn av hennes medieerfaring, er det litt samme tanke når dere henter inn Willand i styret?

- Willand har bred erfaring fra både media og digitalisering, i tillegg til at hun har omfattende HR- og organisasjonskompetanse. Dette er erfaring og kompetanse som vil styrke og utvikle den unike kulturen vi har i Komplett. Vi er derfor utrolig glade for at Willand har takket ja til å bli styremedlem i Komplett, sier kommunikasjonssjef Kristin Hovland i Komplett Group 

- Dere er på jakt etter denne komeptansen?

- Absolutt. Kunnskap og erfaring om media, digitalisering og organisasjonskultur er utrolig viktig kompetanse i det videre arbeidet med å utvikle Komplett som selskap, sier hun.

Eies av Hagen
Komplett eies av Canica, som er investeringsselskapet til Stein Erik Hagen og hans barn. Selskapet er en pioner innen e-handel i Norden, og har en ledende posisjon innen elektronikk kategorien. Komplett annonserte tidligere i år at de vurderer en notering på hovedindeksen til Oslo Børs.

- E-handelsmarkedet er i rask utvikling og vekst, drevet frem av strukturelle endringer i hvordan vi alle handler og høy innovasjonstakt. Det er klare paralleller til mediebransjen, der brukerne var tidlig ute med å foretrekke digitale kanaler. Jeg ser frem til å bidra positivt til å videreføre den fantastiske utviklingen i Komplett. Som pioneren innen e-handel i Norden har de lang erfaring og veldig mange flinke mennesker som virkelig kan fremtidens handel, sier Sarah Willand.

Les også: Maria Aas-Eng slutter i Komplett etter kort tid: - Jobben stod ikke til mine forventninger