Julie Messel tar steget fra journalistikken til reklam som nyansatt innholdsprodusent i Try Innhold. Den siste tiden har hun drevet Grønt Pressekontor der hun har levert artikler om bærekraft til medier i hele landet.

- Det beste stedet for meg å være, når jeg nå vil bruke min erfaring videre, er et sted med høye ambisjoner på samfunnet og selskapers vegne. Det har jeg funnet i Try! Å få være en del av et kreativt miljø der de er opptatt av fremtid, endring og det grønne skiftet, er viktig for meg både profesjonelt og personlig, sier Messel.

Ifølge innholdsredaktør i Try Innhold, Madeleine Strand, opplever de økende etterspørsel etter innholdsstrategier knyttet til klima og ansvarlighet.

- Innhold som underbygger løfter og forklarer hvordan bedriften bidrar i det grønne skiftet har for lengst gått fra «nice to have» til «need to have», sier hun.

- Og det holder ikke med noen godt skjulte setninger under «Om oss»-fanen på nettsiden, legger hun til.