Innholdsrådgiver Ida Rogde kommer nylig fra markedsavdelingen i Finn, hvor hun har hatt rollen som Social Media Manager. Før det jobbet hun i Schjærven reklamebyrå.

- Verdigrunnlaget Trigger er bygget på er inspirerende og bærekraftig. Det er et byrå som leverer solide jobber på tvers av fagdisipliner, og jeg vil være med på moroa. Etter å ha hatt byråpermisjon og jobbet på kundesiden ett års tid blir det gøy å jobbe med et spekter av kunder og kjenne på «ny brief-kicket» igjen, sier Ida Rogde. 

- Ida sin erfaring fra både byrå, men ikke minst fra kundesiden er med på å styrke oss faglig. Vi merket tidlig i prosessen at hun har et brennende engasjement for godt innhold som både engasjerer og konverterer, og vi er derfor utrolig glade for å få en ressurs som Ida med på Trigger-laget, sier daglig leder Bente Kvam Kristoffersen i Trigger.

Mariell Rosøy Wathne kommer fra Kirkens Nødhjelp der hun var markedskonsulent og designer, og har tidligere jobbet med design i Geelmuyden Kiese.

- Jeg har fulgt godt med på Trigger fra sidelinjen, og har alltid hatt et veldig godt inntrykk. Trigger har en veldig fin miks av kvaliteter, kunnskap og personligheter og det var lett å takke ja til jobben. Her kan man lære mye av hverandre, og jeg ser frem til å delta i de ulike prosessene og utvikle meg på nye områder, sier Rosøy Wathne.

- Mariell har hatt fullt opp siden første dag hos oss og hun har allerede levert solid på de prosjektene hun har vært involvert i. Mariell skal jobbe på tvers av kundene i byråets portefølje, avslutter Bente Kvam Kristoffersen.