TV 2 fyller et ledig sete i styrerommet når Tina Stiegler, konserndirektør i Umoe, nå tar plass i TV 2-styret. Med lang erfaring fra ulike roller i Schibsted, og leder- og styreerfaring fra en rekke virksomheter i stor omstilling, tilfører Stiegler relevant og viktig kompetanse inn i styret i TV 2. Det melder TV 2 selv i en pressemelding mandag morgen.

- Jeg er glad for at Tina Stiegler har takket ja til å gå inn som nytt styremedlem i TV 2. Tina har lang og omfattende erfaring som leder i medieverdenen, og jeg er sikker på at Tina vil bidra godt til den videre utviklingen av TV 2, sier styreleder, Hans J. Carstensen.

Tina Stiegler har de siste to årene vært konserndirektør i Umoe med ansvar for Umoes restaurantvirksomhet. Hun har over 18 år bak seg i Schibsted, hvor hun blant annet var Head of Next Media og COO for Schibsteds norske virksomheter, og spilte en viktig rolle i selskapets digitale utvikling.

- I en situasjon der TV 2s oppdrag og samfunnsrolle kanskje er viktigere enn noen gang, var dette er en forespørsel jeg ikke kunne si nei til. Jeg håper å bidra til å skape vekst og navigere godt i et krevende mediemarked, og gleder meg stort til å bli bedre kjent med TV 2s kompetente organisasjon, sier Stiegler.

TV 2s nye styremedlem har også omfattende styreerfaring fra selskaper som Posten Norge, Santander Consumer Bank og Finn, samt en rekke mediehus og digitale nyhetstjenester.

Styret i TV 2 består av:

  • Hans Jacob Carstensen
  • Rikke Crosby
  • Claus Sonberg
  • Tina Stiegler
  • Stein Akre (representant fra ansatte)
  • Trond Solvang (representant fra ansatte)
  • Svein Henning Skaga (representant fra ansatte)

Les også: Nå slipper TV 2 løs den nye logoen sin – kvitter seg samtidig med Sumo-navnet