Henrik Arneberg er ansatt som innholdssjef i Nordeas avdeling for markeds- og kundekommunikasjon. Han har de siste fem årene jobbet med innholdsmarkedsføring i Schibsted. Først som produksjonssjef i Brand Studio, deretter som innholdsleder i Schibsted Partnerstudio etter at mediekonsernet fusjonerte sine to inhouse contentbyråer, VG Partnerstudio og Brand Studio, i fjor.

- Jeg forlater utvilsomt Norges beste innholdsbyrå, men da Cecilie tok kontakt og fortalte om stillingen, trengte jeg ikke lang betenkningtid. Etter åtte fine år i Schibsted, både kommersielt og redaksjonelt, blir det spennende å jobbe på kundesiden, sier Arneberg.

Det er Cecilie Svegaarden Thune, Head of banking marketing & Communication, som henter Arneberg til Nordea, og sistnevnte forteller at det er et kjent fjes fra før.

- Det var faktisk Cecilie som ansatte meg i Brand Studio for fem år siden. Derfor blir det litt ekstra hyggelig å jobbe sammen igjen. Jeg vet vi funker bra sammen, sier Arneberg.

Les også: Går fra SAS til Nordea

- Trenger å løfte blikket
Svegaarden Thune er godt fornøyd med å hente Arneberg for andre gang.

- Forrige gang fikk jeg kun gleden av å jobbe med Henrik i tre måneder. Nå skal det bli så usedvanlig mye lenger. Vi er inne i en reise som er utrolig spennende, og derfor trenger vi å løfte blikket i enda større grad. Da har det en utrolig stor verdi å få kompetansen til Henrik, som har erfaringen med hvilket innhold som engasjerer under huden, sier Thune.

Thune sier de fremoner skal bli synligere for både eksisterende og fremtidige kunder.

- Vi har god tilvekst av nye kunder til Nordea, og vi skal parallelt med dette jobbe med å sikre at kundene lander godt hos oss, og at de bedre kjenner til hvilke tjenester og muligheter som finnes hos oss. God kunde- og markedskommunikasjon blir bare viktigere og viktigere, fortsetter hun.

Les også: Nordea går på lufta med ny kampanje

- Helt feil
Arneberg har gjennom sin nåværende jobb allerede rukket å bli kjent med flere av Nordeas viktigste satsingsområder.

- Mange tenker sikkert at bank kan være litt traust og kjedelig, men det er helt feil, sier han.

- Det er ufattelig mye spennende som skjer hos Nordea, særlig den kompromissløse satsingen på bærekraft i alle ledd som vil være avgjørende for selskapet fremover. Bank, forsikring og finans er helt avgjørende å få med på laget dersom både Norge og verden skal klare å gjennomføre det grønne skiftet samt nå klimamålene, fortsetter Arneberg.

Henrik Arneberg starter i den nyoprettede stillingen i august.

Ansetter:

Cecilie Svegaarden Thune forsterker laget og henter inn Henrik Arneberg. Foto: Nordea