Hanne Knudsen er ansatt som ny leder for eksternkommunikasjon, internkommunikasjon og kundedialog i Rema 1000. Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Telenor. Hun har også flere års erfaring som PR-sjef for Visit Norway i London og fra PR-byrå. 

- God og målrettet kommunikasjon med medier, kunder og ansatte er viktig for at vi som virksomhet skal nå våre forretningsmål. Hannes solide og brede erfaring vil styrke videreutviklingen av vårt kommunikasjonsarbeid, og jeg gleder meg til hun blir en del av teamet, sier Pia Mellbye, direktør for salg, marked og kommunikasjon i Rema 1000, i en pressemelding.

PR- og kommunikasjonssjef Calle Hägg har ledet kommunikasjonsarbeidet gjennom pandemien, men skal nå rendyrke PR-rollen og forsterke dagligvarekjedens arbeid med markedsrelaterte medieaktiviteter.

Hanne Knudsen vil tiltre stillingen 1. juni.

- Jeg har hatt snart ni svært lærerike, utfordrende, og morsomme år i Telenor med fantastiske kolleger og ledere. Er det noe covid-19 har vist så er det at dagligvarebransjen har en kritisk samfunnsrolle, og jeg er stolt over å få lede kommunikasjonsarbeidet til en av Norges best likte merkevarer. Når jeg går fra én anerkjent «blå familie» til en annen er det fordi jeg får muligheten til å komme enda tettere på nordmenns hverdag, og jeg får bryne meg på en ny bransje, sier Knudsen i meldingen.