Wavemaker henter nye ansikter fra Whydentify og The Body Shop. Fredrik Bentzen er ansatt som kundedirektør i mediebyrået, mens Caroline Normann kommer inn som sjef for sosiale medier.

- Jeg har savnet den faglige pulsen man finner i et mediebyrå. Kulturen i selskapet og hvordan Wavemaker jobber appellerer veldig til meg. I tillegg fikk jeg et skikkelig godt og trygt inntrykk av selskapet i ansettelsesprosessen, sier Bentzen om hvorfor han valgte Wavemaker.

Bentzen har tidligere hatt seniorroller i både Mediacom og DNV GL. Han er utdannet siviløkonom ved Norges Handelshøyskolen.

- Jeg er veldig fornøyd med å ha fått Fredrik på laget. I et moderne byrå trenger vi kundeansvarlige som er sterke digitalt og den kompetansen han besitter dekker de behovene vi ser hos vår kunder. Når vi i tillegg har fått med oss Caroline med sterk faglig kompetanse i some-kanalene og et kreativt tankesett har vi styrket laget vi kan jakte nye muligheter med, sier administrerende direktør i Wavemaker, Cathrine Hagen.

Liker «approachen»
Normann kommer til Wavemaker fra kundesiden. Hun kommer rett fra The Body Shop hvor hun har figurert som PR & Marketing Manager. Normann er utdannet innen PR og markedsføring ved Middlesex University i London.

- Jeg elsker «approachen» Wavemaker har, med at man ikke skal være redd for å utfordre og provosere for å skape vekst. Det er et mindset jeg selv har, og jeg tror derfor at Wavemaker og jeg er en god match, sier Normann om hvorfor hun valgt Wavemaker.

- Jeg ser frem til å gjøre noe helt nytt, og det å kunne jobbe med flere ulike merkevarer  med helt ulike målsetninger. Det er jo litt klisjé, men det betyr at ingen dag er lik, og det liker jeg, legger hun til.