Jonas Helland, Martine Frugaard og Endre Bodahl får alle nye lederoppgaver i mediebyrået Starcom. De er alle ansatte i byrået. 

- Det å bygge og satse på unge ledertalenter er noe som er viktig for vår kultur og for videre karriere for folkene våre. Når noen dører lukkes, åpnes det andre og nå er vi der, hvor vi har mulighet til å endre på litt på «hvordan vi alltid har gjort det» med å tenke litt nytt. Da er det veldig hyggelig at vi har så flinke folk internt, som kan, vil og evner, sier den nye Starcom-sjefen Camilla Halleraker til Kampanje. 

Helland blir ny sjef for søk, Frugaard blir ny sjef for sosiale medier, mens Bodahl skal lede Starcoms satsing på programmatisk. De får alle ansvaret for å videreutvikle fag, folk og forretning innenfor hver sin fagdisiplin og det skorter ikke på ambisjoner hos de nye lederne.

- Det er spennende tider i Starcom med massevis av dyktige kollegaer og knallhard satsing på teknologi. Jeg gleder meg til å ta fatt på lederansvaret for søkeområdet, og tør melde om at vi blir skumle i casekonkurranser framover sier Helland.

Martine Frugaard mener «det er ekstremt stas å få muligheten.»

- Vi er med dette rigget for å ligge foran i skoen på tvers av fagdisipliner i et raskt endrende marked. Jeg gleder meg til å ta fatt på utfordringen og å lede Norges beste sosiale medier-team til nye høyder, sier Frugaard.

Endre Bodahl sier han han «opplever det som en enorm tillitserklæring».

- Det er et resultat av at vi tør å satse på utvikling av egne talenter. Med dette sender vi et tydelig signal på at Starcom trapper opp tilstedeværelsen på digitale markedsføringskanaler og morgendagens løsninger, sier han.

Nye digital-sjefer:

Martine Frugaard, Jonas Helland og Endre Bodahl får nye lederoppgaver i Starcom.