Nent skal som kjent overta flere store sportsrettigheter i årene fremover, og fortsetter å signere nye navn til deres sportsavdeling. Nå henter de to nye vaktsjefer fra Discovery og VG, Aleksander Markovski og Joakim Skogvold.

Markovski har bakgrunn fra Premier League-satsingen til TV 2, og har den siste tiden vært vaktsjef med ansvar for norsk fotball i Discovery.

Skogvold har vært med på oppstarten av flere av VGTVs støste sportssuksesser de siste tiåret. Både Markovski og Skogvold begynner i Nent 1. september.

Nent hentet i tillegg Christer Sævig fra NRK-sporten tidligere i år. Han begynte hos Nent 1. mars, og også han har bakgrunn fra TV 2-sporten. Andreas Toft, som har vært hos Nent i noen år, vil fortsette som vaktsjef, opplyser Nent. Toft vil i tillegg være en del av alpint-teamet deres.

Markovski og Toft vil jobbe hovedsakelig med fotball, mens Skogvold og Sævig vil jobbe hovedsakelig med vintersport. I tillegg skal de ha på plass minst én vaktsjef til når Premier League nærmer seg.

- Nents sportsredaksjon har behov for betydelige ekstra krefter når vi ser hvilke store rettigheter vi snart skal overta. Med Joakim og Aleks på plass sikrer vi både nytekning og trygghet i vår neste fase. Og disse ansettelsene er med på å gjøre oss klare til å behandle disse rettighetene med den nødvendige respekten og kreativiteten som kreves, sier sportssjef i Nent Norge, Kristian Oma.