Margrethe Lunde kommer fra jobben som markedsansvarlig i SOS Barnebyer. I Netlife Effekt skal hun hjelpe kunder med å skape bedre effekt gjennom godt innhold. Lunde er en erfaren markedsfører og formidler som har jobbet med å skape effekt gjennom historiefortelling koblet med data og innsikt.

- Effekt-teamet vårt vokser stadig og blir styrket med Margrethe på teamet. Jeg gleder meg til å samarbeide med henne og ikke minst se våre gode kunder få gleden av å jobbe med henne fremover, sier Beth Stensen, daglig leder i Netlife.

- Jeg har alltid sett opp til Netlife som den beste i klassen på kundeopplevelser, så det har sånn sett vært et «work crush» for meg en stund, sier Lunde.

- Jeg har dessuten vært ivrig deltaker på flere av arrangementene deres, og hver gang blitt imponert over hvor flinke de er og engasjementet de har for både kundene og faget. Jeg er kjempeglad for å ha blitt en del av denne gjengen og gleder meg til fortsettelsen.

Les også: Try-byrå kjøper seg inn i Netlife-selskap