Carina Behrens og Nicoline Bovind er blitt en del av performance-teamet som håndterer annonsering i sosiale medier, søkeordsannonsering, SEO-optimalisering og inbound-metodikk i Iteo. 

Behrens startet 1. mars som Hubspot-spesialist i selskapet. Hun har de siste årene jobbet som digital rådgiver i Inbound Group, og som fagleder på innhold i digitalbyrået Optimal Norge. Hun er tidligere utdannet som journalist fra Høyskolen Kristiania og Griffith College i Dublin. 

- Jeg er en potet som trives med det meste. Hjertet banker spesielt hardt når jeg hører ordene inbound og flywheel i markedsføringssammenheng, og fordelen med Iteo er at jeg kan holde på med alt fra marketing automation til innhold og prosjektledelse for flere av markedets mest spennende B2B-kunder, sier hun.

Bovind var på plass i starten av april. Hun har en Bachelor i markedskommunikasjon fra BI, samt erfaring fra flere byråer, senest Omega Media. Hun har også jobbet som flyvertinne for Ving i flere år. 

I Iteo vil hun blant annet få ansvar for annonsekontoene i både Facebook og Google for flere av Iteos kunder.

- Jeg liker godt å dypdykke i statistikk og tall. Man kan lære mye av de resultatene man har fått i tidligere kampanjer, og ikke minst er jeg opptatt av å hele tiden teste og vurdere underveis i kampanjene. Å grave seg ned i tallene og lytte til dem kan gi enda bedre resultater neste gang, sier Bovind. 

- Både Carina og Nicoline er veldig positive tilskudd til Iteo, og vi gleder oss til å bli ordentlig kjent med dem, sier daglig leder i Iteo, Andreas Thue, i en pressemelding.