Marie Slettvold er ansatt som ny senior prosjektleder i Heydays. Hun kommer fra rollen som prosjektleder i Scandinavian Design Group (SDG), hvor hun har vært i fire år og jobbet med kunder som Zaptec, Innovasjon Norge og Entur.

- Vi er veldig fornøyde med å få Marie inn i Heydays-familien. Hennes
bakgrunn som både prosjektleder og medierådgiver var utrolig interessant og hun utfyller oss med sin brede kompetanse. At hun i tillegg er såpass åpen, nysgjerrig og lett omgjengelig person gjorde at vi kjente at vi bare måtte ha henne med på laget, sier Managing Director Ida Bentsen.

Slettvold har en bachelor i markedskommunikasjon fra Handelshøyskolen BI og har også bakgrunn som medierådgiver fra Red Media Consulting.

- Heydays er et byrå jeg lenge har fulgt med på og latt meg imponere av. Deres rike portefølje med både start ups og veletablerte kunder engasjerer meg og jeg gleder meg til å være med å utvikle disse videre. Det føles veldig bra å være på plass, sammen med resten av gjengen, gleder jeg meg til å bidra i utformingen av Heydays i årene som kommer, sier Slettvold.

Les også: Startup-hjelperne i Heydays fikk mer å gjøre i koronakrisen - ga alle ansatte en månedslønn ekstra

- Maries smittende humør og faglige engasjement gjorde at vi ble solgt etter første intervju. At hun i tillegg er i full gang med kundekontakt, møtevirksomhet og newbiz etter få uker på plass hos oss viser at hun i tillegg til å være i overkant hyggelig også er en drivende dyktig dame, sier Bentsen.

Heydays teller 14 ansatte og satte omsetningsrekord i 2020 med 19,1 millioner kroner og et driftsresultat på 3,7 millioner. De jobber med kunder som NRK, Kron, DN og Regnskogfondet. I 2019 ble Goods lansert, et søsterselskap og dedikert designbyrå for pakning.

Les også: Heydays sikter mot rekordår til tross for korona