I fjor lanserte tidligere Supertanker-partnere Rachel Øveraas og John Jacobsen det nye byrået Willder, og nå kan de se tilbake på et oppstartsår som endte med i underkant av en million på bunnlinjen.

- I 2020 levde vi som nomader, mens vi pusset opp nye lokaler i både Oslo og Bergen, samtidig som vi ble flere medarbeidere og startet opp med nye kunder. Vi er glad for at vi kom godt ut av det, sier Rachel Øverås.

Nå henter de inn Anne Gro Johansen som kreativ forretningsutvikler. Hun kommer sist fra en stilling som Leader New Business Innovation i Orkla Health, men har også vært innom selskaper som Tine og Rema 1000 i løpet av karrieren, og har også gründet eget selskap.

- Det har vært viktig for oss å få Anne Gro på laget. Mange av de strategiske valgene vi gjør for kundene våre utfordrer forretningsmodellene deres, og da har vi hatt et behov for «show don't tell», ved å utvikle de faktiske nye produktene og tjenestene. Med Anne Gro på laget kan vi endelig ta mer kontroll og gå i kompaniskap med kundene i innovasjon og forretningsutvikling, sier Øveraas.

Anne Gro Johansen gleder seg til å bli med på reisen.

- Jeg er veldig glad for å få muligheten til å være på Willder-laget og være med på deres vekstreise. Jeg brenner for innovasjon og forretningsutvikling og det er en stor trigger for meg å kunne anvende min kompetanse fra store merkevareaktører og ikke minst min egen gründererfaring inn mot mange ulike kunder og bransjer.

Willder jobber for selskaper som Amnesty, HomeNet, Økern Portal og Q-meieriene.