Petter Høie slutter i Facebook etter over elleve år i selskapet. Det opplyser han selv om på Facebook, naturlig nok.

Før selskapet hadde et kontor i Norge, ble Høie ansatt som kundedirektør for Facebooks norske annonsører. 

- Lite visste jeg om hva som lå foran meg i 2009 da jeg reiste til Stockholm for og bli en del av et lite team som skulle starte opp den kommersielle virksomheten i Norden og Norge. Men jeg hadde en magefølelse om at dette kom til å bli stort, jeg visste at data skulle bli en vesentlig faktor i markedsføringen og at det ville ligge store verdier i dette, skriver Høie på Facebook.

Når Kampanje tar kontakt med Høie, ønsker han ikke å gi noen ytterligere kommenetarer. 

- Jeg har ikke noe mer å tilføre akkurat nå, sier han.

I juni melder han overgang til det norske teknologiselskapet Marketer.

- Dette skal bli et norsk teknologieventyr og jeg ser frem til og bli en del av det hurtig voksende teamet på Tjuvholmen, skriver Høie på Facebook.