Maria Stensøe kommer sist fra reklamebyrået MVH i Oslo, men har tidligere bakgrunn fra Elle Melle og deres studentbyrå High July i 2018. 

- Etter sommeren med High July har jeg alltid ønsket meg tilbake til Elle Melle. Nå klaffet det og jeg gleder meg til veien videre sammen med et så kreativt og inspirerende byrå, og deres kunder, sier hun i en pressemelding fra designbyrået.

Maria Stensøe har en Bachelor i Økonomi og administrasjon fra BI før hun utdannet seg til grafisk designer ved Høyskolen i Kristiania.

Nå er hun klar til å flytte tilbake til Ålesund, hvor hun kommer fra og hvor Elle Melle holder til.

- Studentbyrået High July skal være et springbrett for unge lovende designspirer, i tillegg til å være et prisgunstig tilbud for gründerbedrifter. Vi ser nå at vi også rekrutterer fra High July og det er vi så glade for, det vil si at konseptet fungerer slik det var tenkt, og at vi får unge designere til å velge å flytte hit, forteller kreativ leder Yvonne Aarset.