PR- og kommunikasjonsbyrået Nucleus meldte nylig om rekordomsetning og svært gode resultater for 2020. Nå styrker PR-byrået mannskapet ytterligere og henter fire nye ansatte til kontorene i Wergelandsveien.

Les også: Nucleus med kundejafs og omsetningsrekord: - Hentet inn 20 nye kunder

- Mange av prosjektene vi leverer på nå krever omfattende leveranser innenfor annonsering, webutvikling og digital design, og derfor har vi ansatt både gode rådgivere og produsenter til å møte disse økende behovene, sier leder for innhold, kreativitet og annonsering Kyrre Edquist-Hansen.

Selskapet henter digital designer Elisabeth V. Brennum som kommer fra samme stilling i SMFB. Chris André Eliassen vil begynne i rollen som fagansvarlig for design og webutvikling. Thomas Holm blir fagansvarlig for annonsering. I tillegg starter digitalrådgiver Bjørn Granlund.

Les også: Kystverket velger Nucleus som nytt PR-byrå

- Gleder meg stort
Chris André Eliassen som sist jobbet i Publicis Shift som Senior Digital Produsent gleder seg til å komme i gang.

- Jeg gleder meg stort til å utvikle arbeidet innenfor digitalt design og webutvikling i Nucleus. Gjennom de siste årene har jeg fulgt litt med fra siden og ser at byrået leverer stadig flere komplekse leveranser innen et fagområde jeg elsker å jobbe med, sier Eliassen

- Det er gøy å se at vi kan tiltrekke oss så spennende og gode kandidater til byrået. Erfaring, stå-på-vilje og engasjement er det som best karakteriserer våre nye kollegaer, sier byråleder Axel Revheim.

Les også: Mah-Rukh Ali klar for PR-bransjen