Amalie Frøystad Nærø har vikariert i stillingen som nyhetssjef i E24 det siste halve året. Nyhetsredaktør Mina Liavik Karlsen sier i en pressemelding at hun er veldig glad for at hun har takket ja til å fortsette i jobben.

- Amalie er en drivende dyktig breakingleder. Hun har en unik kombinasjon av løpende og undersøkende erfaring, som gjør henne godt rustet til å lede de flinke breakingreporterne våre på en trygg måte fra dag til dag, sier Karlsen.

Nærø startet som breakingjournalist i E24 i januar 2020. Hun har tidligere jobbet i VG, og i 2017 vant hun Skup-diplom for VG-prosjektet «Barnevernsmilliardene». Hun har bachelor i journalistikk fra Høgskulen i Volda, og tidligere erfaring fra NRK og Tønsbergs Blad.

- Denne uken bare gir og gir! Først gjenåpning av Oslo, og nå dette. Jeg er veldig takknemlig for denne tilliten. E24 er et fantastisk sted å jobbe, med en veldig dyktig gjeng som hver dag jobber knallhardt for å gi folk den viktigste og beste næringslivsjournalistikken. Jeg gleder meg stort til fortsettelsen, sier Amalie Frøystad Nærø.