Trym Vassvik blir ny Kommunikasjonsansvarlig for aluminiumsselskapet Alcoa Norge. Vassvik forlater dermed samfunnsavdelingen til Burson Cohn & Wolfe (BCW), hvor han har jobbet som rådgiver med hovedfelt på myndighetskontakt. Nå er kan klar for Alcoa hvor han vil ha hovedsete ved smelteverket i Mosjøen, Nordland.

- Dette blir utrolig spennende. Alcoa er et selskap som passer som hånd i hanske med den stolte tradisjonen vi har i Norge for industri og det å ta i bruk hele landet som en viktig distriktsarbeidsplass, sier Vassvik.

- Selv om aluminium har en eldgammel historie, er det fortsatt rom for utvikling og det er akkurat det Alcoa gjør. De tar i bruk ny teknologi og jobber kontinuerlig med bærekraft. Det forteller meg at Alcoa er et selskap som henger med i tiden og representerer den nye grønne industrien. Det gleder jeg meg til å bli en del av, fortsetter han. 

Les også: Oslomet trenger PR-hjelp til mediehåndtering - BCW Oslo må forsvare avtalen

Norgesansvarlig og sjef på Alcoa sitt verk i Lista, Grethe Hindersland gleder seg til å få Vassvik med på laget.

- Jeg gleder meg til å få Trym med på laget. Ung, nytenkende og ivrig medspiller som kan hjelpe oss til å bli bedre på intern og ekstern kommunikasjon. Han vil være en pilar mot interessenter og samtidig promotere viktigheten av at vi har prosessindustri i Norge, sier Hindersland.

Daglig leder i BCW, Kristian Sarastuen sier ansettelsen er en tillitserklæring til kompetansen byåret utvikler.

- I PR-bransjen lever vi av å selge tjenester. Det at ansatte går fra en Associate-stilling til å bli kommunikasjonsansvarlig er for meg en tillitserklæring på at byrået besitter, og evner å utvikle, ettertraktet kompetanse. Jeg ønsker Trym lykke til videre, sier Sarastuen.