Etter to måneder i sjefsstolen i markedsavdelingen til Vipps, er Lars Istre klar for å presentere sine første ansettelser. Han har sett til andre, store merkevarer for å styrke styrke avdelingen, inkludert Freia, hvor han har hentet Eivind Hjermstad-Sollerud.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på nye og meget spennende arbeidsoppgaver i Norges sterkeste merkevare. Det å få være med på den reisen Vipps er på, med å forenkle hverdagen til folk flest er et privilegium, sier Hjermstad-Sollerud.

Ole Peder Skou tar med seg 16 års erfaring fra Storebrand og skal løfte kundesenteret til Vipps til nye høyder.

- Det var skikkelig deilig å møte en gjeng som ønsker å gjøre deg god. Det opplevde jeg ved første samtale og føler det i enda større grad etter å ha begynt i jobben. Det er både utrolig spennende og motiverende å jobbe et sted der brukeren står sentralt i alt som skjer av utvikling, sier han.

Lars Istre selv kom til jobben som markedssjef i Vipps fra en stilling som konsulent i SMFB tidligere i år 

- Å være en av Norges sterkeste merkevarer er ferskvare, og noe vi aldri tar for gitt. Og da må vi ha med oss de flinkeste folka inn i Norges råeste marketingmiljø. Jeg er utrolig glad for at vi har fått med oss Eivind og Ole Peder, sier Istre.

- Nøkkelen til et godt lag er en kombinasjon av ungdommelig talent, erfaring, og spisskompetanse, og Eivind og Ole Peder passer perfekt inn i det laget vi bygger nå.