Regissørene Kavar Singh, Niels Windfeldt og Lasse Nyhaugen står bak det nye produksjonsselskapet Aparent. De har allerede jobbet med flere av de aller største annonsørene i bransjen, som DNB, Telenor, Forsvaret, SAS og Volkswagen. 

De har alle tidligere jobbet i Motion Blur, og Kavar Singh og Niels Windfeldt har i tillegg tidligere vært partnere i Motion Blur Commercials, som de til sammen har eid i underkant av 40 prosent av. Nå har de begge solgt seg ut.

Aparent skal være et produksjonsselskap med fokus på prosess og kreativ utfoldelse, forteller de.

- I en bransje som stadig er i endring, og hvor ting skjer raskt, ønsker vi å være sikre på at vi alltid er i stand til å levere innhold på et veldig høyt nivå. Etter å ha jobbet med utallige dyktige mennesker i bransjen gjennom de ti siste årene har vi lært hvor viktig det er å ta vare på, og tilrettelegge for, den kreative prosessen, sier regissørene i en pressemelding.

Trioen starter rekrutteringen med Aubrey Joyce, som tidligere har jobbet som regi-assistent for reklameregissører som Phillippe Tempelman og Max Vitali, og som også har også erfaring som kreatør for Stockholm Design Lab og B-Reel.

Også musikkvideoregissør Stian Andersen setter seg i registolen hos Aparent. Han har gjort seg bemerket som stills-fotograf og musikkvideoregissør, men har satset på reklamefilm de siste årene.

Aleksander Aurdal skal jobbe som produsent i Aparent. Han er tidligere toppidrettsutøver og representerte Norge i slopestyle under OL i Sotsji. Henrik Pedersen blir post-produsent og klipper.

- Vi gleder oss stort til å ta fatt på dette eventyret, og ser frem til å samarbeide med både gamle og nye ansikter. Vi går mot lysere tider, og vi kunne ikke vært mer klare.