Anne-Marte Mundal er ny markedssjef i startupen Folio. Mundal kommer fra rollen som fungerende markedssjef og Content Marketing Manager i lydbokappen Storytel. Fintech-selskapet Folio har som mål å tilby smartere løsninger for bank og regnskap.

- Jeg var klar for noe helt nytt. Jeg har vært i bøkenes verden i åtte år, sier Mundal som tidligere har vært markedssjef for digitale medier i Cappelen Damm.

- Det har alltid handlet om det digitale ved publisering, fra masteroppgave om e-bøker til arbeid med digital markedsføring og lydbokapp, forsetter Mundal.

Mundal sier hun ser flere likheter mellom de to rollene.

- Det handler om å stå opp om morgenen og analysere kundemassen, prøve å finne ut av hvordan vi kan få flere medlemmer og hvordan vi kan holde på dem vi har. Det er mange veier til målet, og jeg kan ta med meg mye fra Storytel – selv om dette er et helt annet publikum selvsagt, sier Mundal.

Les også: Avdekker digital hodepine for norske annonsører - nå er over halvparten av nettbrukerne «usynlige»

Ingrid Kvaal, fungerende daglig leder og designeri Folio, sier de er rigget for vekst.

- Vi føler oss skikkelig heldige som fikk Anne-Marte på kroken. Jeg er sikker på at hun kommer til å heve nivået på markedsføringen vår med mange hakk, og sørge for at enda fler oppdager Folio. Det er skikkelig stas å ha fått henne i hus, sier Kvaal.

- Folio er på et veldig spennende sted akkurat nå. Teamet er bra, investorene har troa, og flere faktorer tilsier at posisjoneringen og timingen er riktig, sier den nye markedssjefen.                   

I fjor hentet Folio frisk kapital og ansatte flere på produktutvikling. oppstartselskapet teller nå 15 årsverk.