Shoots ansatter Camilla Blomstrand Østen som ny rådgiver og Liv Runge som ny prosjektleder. Byrået som ble etablert i 2017 som en hybrid mellom reklamebyrå og produksjonsselskap drives av Christian Melstrøm.

- For oss var det naturlig å se til eventbransjen når vi skulle rekruttere nye ansatte som skal jobbe tett med kundene, sier byråleder Christian Melstrøm.

- Måten de er vant til å ha kontroll på detaljer, og erfaringen med å reagere på ting som skjer her-og-nå, skiller de fra andre i bransjen. Innholdsproduksjoner er små event, hvor alle ledd skal spille sammen for å skape et best mulig resultat, fortsetter han.

- På tide med noe nytt
Camilla Blomstrand Østen kommer fra stillingen som rådgiver i Retail House Varejo, hvor hun jobbet med retail-event for selskaper som Orkla, Nespresso og Hennig-Olsen. 

- Etter 17 år i retail-event følte jeg at det var på tide å gjøre noe nytt, sier hun.

- Shoots er et byrå som jobber med hjerte og engasjement, og som har et oppriktig ønske om å levere kvalitet kostnadseffektivt. Akkurat det jeg brenner for, fortsetter Blomstrand Østen.

- Fra A til Å
Liv Runge kommer fra stillingen som prosjektleder i Ona Live, hvor hun jobbet med arrangmenter som KK mila og Ett glass. 

- Det er utrolig spennende å få jobbe i prosjekter der jeg får være med på å skape, produsere, og spre innhold sammen med et fantastisk faglig dyktig team. Å kunne følge et prosjekt fra A til Å er utrolig givende. Det er alltid en spennende utfordring som venter. Shoots er fremtidsrettet og i kontinuerlig utvikling, og det gjør at jeg gleder meg ekstra mye til alt vi skal få til fremover, sier Runge.

Les også: Shoots inngår partnerskap med Gitte Witt og Filip Loebbert