Camilla Paludan Johansen er ansatt som ny radiorådgiver i P4-gruppen. Hun har tidligere jobbet i Discovery Networks Norway og i distribusjonsselskapet Nordic World, men kommer sist fra en stilling som broadcast-rådgiver i Red Dentsu X.

- Jeg tror at de erfaringer og den kunnskap og kompetanse jeg har opparbeidet meg i Red og andre mediebedrifter gjør meg godt rustet til arbeidet som rådgiver i P4. Spesielt ser jeg frem til å jobbe sammen med faglig dyktige og ambisiøse kolleger, sier hun.

Kundedirektør i P4-gruppen, Birgitte Løvaas, sier Johansen var godt kjent for P4 fra før på grunn av samarbeidet de har med mediebyrået. 

- Vi opplever Camilla som spesielt imøtekommende, profesjonell og løsningsorientert, og med hennes bakgrunn fra TV-bransjen og nå som planner i audioavdelingen hos Red har hun et solid utgangspunkt som radiorådgiver hos oss, sier Løvaas.

- Camilla er analytisk, grundig og sulten, og det er gull verdt i denne jobben. I tillegg er hun alltid imøtekommende og blid, elsker utfordringer og er veldig kreativ, noe vi virkelig skal benytte oss av her på P4-huset, avslutter hun.

Tidligere i år ble det kjent også Cassandra Bakketeig Thomassen går til ny jobb som radiorådgiver i P4-gruppen. Begge startet 6. april.