Eiendomsmegler-kjeden Nordvik styrker satsningen på digital markedsføring og salg, og ansetter Anett Nylander som ny markedsdirektør. Hun kommer fra stillingen som Senior Growth Manager i Fullstakk Marketing der hun har ledet byråets satsing på vekststrategier.

- Å kjøpe og selge bolig er en stor emosjonell og økonomisk investering man kun gjør noen få ganger i livet. Ambisjonen er selvsagt å gjøre Nordvik til den absolutt foretrukne partneren i et boligbytte. Navnet mitt var skrevet på denne stillingen, sier Nylander.

Nylander har tidligere erfaring fra blant annet Schibsted og Finn, der hun har bygget opp og ledet flere satsinger på nye markedsplasser.

- Bransjen har potensiale
I 2020 lanserte Nordvik en ny teknologiplattform og app som ifølge selskapet gjør det enklere enn noensinne å selge bolig.

- Meglerbransjen har potensiale for å vokse og eksperimentere mer i digitale flater. Muligheten til å optimalisere den digitale kundereisen og støtte opp rundt det fantastiske meglerapparatet Nordvik sitter på, er noe jeg virkelig ser frem til. Bransjen er tøff og jeg har stor respekt for den merkevaren de har bygget og resultatene de har skapt de siste årene, sier Nylander.

- Løfte merkevaren
Nordvik forteller om kraftig vekst i 2020, og også 2021 ser ut til å bli et rekordår for selskapet. Eiendomsmeglerkjeden forventer å øke salget av boliger fra 5050 i 2020, til over 7000 i 2021, ifølge administrerende direktør i Nordvik, Martin Kiligitto.

- Våre meglere er noen av de beste i markedet når det kommer til å selge bolig. Men i dagens digitale verden måles vi på så mye mer enn det, og derfor er det viktig å få med seg kompetanse fra utsiden som kan hjelpe oss å styrke kundeopplevelsen i alle ledd. Vi så etter en markedsdirektør som kunne løfte både merkevaren og kommunikasjonen vår til nye høyder og bygge en digital rigg for fremtiden, og det har vi funnet i Anett, sier Kiligitto.