Ann Mari Nygjerde starter opp i rekrutteringsselskapet MeyerHauger. Hun også tidligere jobbet i rekrutteringsbransjen som rådgiver i Hodejegerne og Raadgiverhuset. Nygjerde har også bred erfaring som leder og journalist i NRK, og er utdannet innen PR og strategisk kommunikasjon.

- Vi er veldig stolte over å ha sikret oss Ann Mari. Hun har dyp forståelse for media og kommunikasjon, har et bredt nettverk og er en dyktig rekrutterer. Hun blir en stor ressurs for kundene våre, sier Petter Meyer, administrerende direktør og partner i MeyerHaugen.

Meyer forteller at selskapet på tre år har vokst fra to til 14 medarbeidere, og at oppdrag innen medier og kommunikasjon har bidratt sterkt til veksten.

- Jeg brenner for media, kommunikasjon og bærekraft, og er ikke i tvil om at MeyerHaugen er rett sted. Her er det fart, nytenkning og høy aktivitet, og jeg var i gang med oppdrag fra dag 1. Jeg gleder meg til å jobbe med interessante kunder og sammen med mange av landets dyktigste rekrutterere, sier Nygjerde.

Satser på medier
MeyerHaugen har det siste året spisset seg veldig inn mot media og kommunikasjon. Ifjor ble tidligere Amedia-salgssjef Ellen Ruth hentet fra Badenoch + Clark og Bård Idås er partner i selskapet med bakgrunn fra blant annet Aftenposten og NTB.

- Kundene er opptatt av bransjeforståelse og nettverk. Ann Mari er dyktig til å skape tillit og levere kvalitet overfor både oppdragsgivere og kandidater. Hun har dyp fagkompetanse og setter seg fort inn i oppgavene som skal løses, sier Bård Idås, som er fagansvarlig innen media og kommunikasjon.

Petter Meyer sier at det nyetablerte selskapet, som var først med podkast innen rekruttering, vil fortsette å utfordre i en tradisjonell bransje.

- Vår visjon er å sette standarden for fremtidens rekruttering. Intet mindre. Vi er et sterkt verdidrevet selskap. Vi er et profesjonelt fellesskap som utfordrer, er oppriktige og møter alle med respekt, sier Meyer.