– Dette er en veldig god og riktig ansettelse for oss. Vi mener at Matteo vil passe perfekt inn her, med sin kompetanse, erfaring og ønsker for fremtiden. Headspin er i stadig vekst og har store ambisjoner for tiden fremover, og her vil Matteo bli en viktig medspiller, sier daglig leder i Trondheimsbyrået Headspin, Morten Fiskvik.

Matteo Di Capua jobbet i Headspin Advertising (selskapet fusjonerte med Headspin Productions i 2018) fra 2014 til 2018, og var Art Director før han ble kreativ leder.

Etter å ha tilbragt tre år i Australia, der han jobbet i selskapet Anthologie, vender han nå tilbake til det han kaller «et menneskevennlig byrå og samfunn, der linjen mellom jobb og familietid er tydelig, forholdet til naturen er sterkt, og mulighetene for å bidra til globale endringer er større». 

 Nå er jeg overklar for å komme «hjem» til Headspin-familien, sier Di Capua. 

- Ønsker å bli den største aktøren i det grønne skiftet
Han forteller at det at Headspin er et at de største kommunikasjonshusene i Norge, kombinert med den sterke kulturen og mangfoldet, gjorde valget enkelt. 

- Byrået tilbyr et bredt spekter av tjenester og er fullt av kompetanse – på alt fra strategi som gir mening til de mest avanserte løsninger for teknologibransjen. I tillegg har det vært avgjørende at vi har en solid historiefortelling-bakgrunn, kombinert med en unik evne til å kommunisere følelser gjennom animasjon og film.

Han sier at han nå gleder seg til å fasilitere fagutvikling, deling, læring og intern kultur, og til å hjelpe fremtidsrettede kunder med å kommunisere på en menneskevennlig måte.

– Min ambisjon er å bruke Headspins lidenskap og kunnskap til å drive en positiv endring i samfunnet og for kloden. Porteføljen vår inkluderer noen imponerende organisasjoner, som er ledende når det kommer til kraftige teknologiske forbedringer og som står for positive kulturelle samfunnsendringer. Benytter vi det i et større perspektiv, setter vi en ny, innflytelsesrik retning for bedriftene vi støtter, gjennom smart kommunikasjon, design, digital, strategi og film. Jeg vil at Headspin skal bli den største aktøren i det grønne skiftet, sett fra et kommunikasjonsperspektiv, sier Di Capua.