Axel Bjørne-Larsen er ansatt som tekstforfatter i Kitchen, hvor han skal jobbe i team med kreativ leder Kjetill Nybø. Bjørne-Larsen gikk ut fra Westerdals i 2017 og har siden jobbet hos Per Høj.

- Alle byråer har godt av å få inn nytt blod og vi har gledet oss til å få på plass Axel. Han er ikke bare en dyktig tekstforfatter, men han har et strategisk hode og er flink til å se muligheter, sier Nybø.

Hans nye makker tar med seg gull i Gullblyanten, bronse i Cannes og Eurobest, og to Sølvmikker. Hos Per Høj jobbet han med kunder som Helsedirektoratet, Nordea, Norsk Tipping, Franzefoss og Orkla. 

- Det er veldig stas å få jobbe med så mange hyggelige og dyktige folk. Mange av dem har jeg bare sett hodene på, men jeg er sikker på at de er minst like hyggelige og flinke IRL også, sier Axel Bjørne-Larsen.