JCP PRAD ansatt Markus Tangløkken som ny juniorrådgiver. Han avsluttet nylig en praksisperode i byrået. 

- Talenter som Markus vokser ikke på trær. Etter at han kom til oss i januar gikk det egentlig ganske kort tid før gjengen her begynte å snakke om at de ønsket at han skulle bli lenger enn kun ut praksisperioden. Kombinasjonen av å være faglig dyktig, ha massevis av initiativ og fungere sabla bra kulturelt, gjør ham til en perfekt match med oss, sier byråleder Lars Eia Kirkholm.

Tangløkken skal fullføre utdanningen sin innen PR og kommunikasjon på Høyskolen Kristiania samtidig som han jobber i JCP PRAD. Det er bare fordel, mener Kirkholm.

- Vi får tilgang til rykende fersk kunnskap og med god gammeldags fleksibilitet så skal dette gå fint, sier han.

- JCP PRAD tok meg imot med åpne armer, og tok meg på alvor fra første stund. De utfordret meg og ga med masse tillit som jeg på noen få måneder har vokst masse på. Tempoet og de forskjellige utfordringene man får her er veldig engasjerende, sier Tangløkken.

Han er glad for å ha sikret seg både praksisplass og fast jobb i pandemien.

- Det kjennes helt riktig å få fast plass på hjemmesiden, også gleder jeg meg til å få møte alle i JCP sin egen bar snart, ikke bare på Teams, avslutter han.