Robert Kippe kommer fra stillingen som seniorrådgiver i Dinamo PR. Han har tidligere jobbet som kommunikasjonssjef i EL og IT Forbundet, presse- og samfunnskontakt i Forskerforbundet og politisk rådgiver for SVs stortingsgruppe.

Nå blir han kommunikasjonssjef i Stiftelsen Norges Varemesse, som eier og drifter Norges Varemesse på Lillestrøm og Oslo Spektrum. Dette er en bransje han har stor tro på når pandemien er over.

- Behovet for møteplasser og opplevelser kommer med full kraft når samfunnet åpner igjen, sier han til en pressemelding.

Stiftelsen har store planer om å utvide Oslo Spektrum skal bygges ut med en storsal med plass til 3.000 mennesker, 1.000 kontorplasser og et nytt byrom som åpner seg mot Sonja Henies plass og Vaterlandsparken.

På Lillestrøm ønsker de å utvikle en ny bydel rundt varemessen, hvor det planlegges boliger, kontorer, restauranter og en ny scene.

- Det blir nok å henge fingrene i. Utviklingen av eiendommene blir selvsagt viktig, men øverst på lista står naturligvis trygg og forutsigbar gjenåpning øverst på lista. Også skal stiftelsen bytte navn. Vi er jo mye mer enn varemesse, og kommer til å lansere et nytt navn som tar innover seg det, sier Kippe. 

Gunn Helen Hagen er administrerende direktør i Stiftelsen Norges Varemesse.

- Robert har lang erfaring med pressearbeid og samfunnskontakt, og har en glød og evne til å bygge samarbeid som vi setter stor pris på. Det styrker vår dialog med næringslivet og samfunnet rundt oss, noe som er veldig viktig for oss. Nå gleder vi oss til å komme i gang for fullt, sier hun.