E-sportselskapet Good Game, som nylig fikk Polaris Media på eiersiden, har startet jobben med å doble antall ansatte. Nå har de fått med seg Donya Jabari, som har vært TV 2 Sportens ansikt i satsingen på e-sport. Hun har tidligere også jobbet i VG. 

- Jeg har stortrivdes med å dekke e-sport både i VG og TV 2, men drømmen min de siste åtte årene har vært å få være med å bygge opp e-sport i Norge, og jeg finner ikke et bedre sted for akkurat det enn i Good Game, sier Jabari i en pressemelding.

Hun går inn i en nyopprettet rolle som prosjektleder.

- Vi har store ambisjoner fremover, og frisk kapital gjør oss i stand til å skyte fart i retningen vi ønsker. Da trenger vi flinke folk som Donya, som har et glødende engasjement for å bygge norsk e-sport. Hun er utdannet prosjektleder, så hun kan definitivt bidra med langt mer enn å være e-sportens ansikt utad. Men vi vet jo at hun er en ypperlig formidler, så hun vil få muligheten til å bidra både foran kamera og bak kulissene, sier administrerende direktør i Good Game, Erling Rostvåg.

Good Game utvider også utviklerteamet med Johan Graucob og Eilif Akerjordet 

- Vi bygger ut og fornyer turneringsplattformen vår, med ny funksjonalitet som e-sportmiljøet trenger. Da må vi ha et sterkt utviklerteam på plass, og det får vi nå, sier Rostvåg.

Good Game driver blant annet Gamer.no og Telialigaen. Harald Strømme eier snaue 40 prosent av selskapet, mens Polaris Media har tatt 22 prosent.

Les mer: Polaris kjøper seg inn i Harald Strømmes e-sportsselskap