Produksjonsselskapet Fus! har signert med regissøren Cash Khazai, som fremover skal regissere kommersielt innhold hos produksjonsselskapet.

- I en tid der stadig flere annonsører etterspør formater som ikke nødvendigvis passer i den «tradisjonelle» reklamefilm-malen, tilpasser vi oss produksjoner i skjæringspunktet mellom reklame og underholdningsformater. På folkemunne: content, branded entertainment eller innholdsproduksjon, sier produsent og daglig leder Glenn Huth Mæland.

Cash Khazai har erfaring fra kjente underholdningsprogrammer som The Voice, Adils Hemmelige Dansere og Mesternes Mester.

- Jeg gleder meg til å ta med min kompetanse fra TV- og underholdningsverden inn i dette spennende samarbeidet. I samtalene med Fus! har jeg hele tiden tenkt at dette er et sted jeg kan vil føle meg hjemme, og ser frem til å bli en del av teamet med Glenn og Halvor bak rattet. Som jeg pleier å si: fremtiden er lys, ta med shades, sier Khazai.