Dagbladets TV-redaksjon øker med fire nye hoder, alle videojournalister. Bjørge Dahle Johansen (25) og Jostein Sletten(22) har begge vært tilknyttet Dagbladet TV siden 2019, og blir nå kollegaer i faste stillinger.

- Jeg er veldig stolt og glad over muligheten til å bli med videre i Dagbladet TV. Det er her jeg har lært nesten alt som er verdt å vite om det å være reporter, og jeg er veldig glad for mulighetene jeg har fått her. Nå gleder jeg meg til å gunne på videre med dette vinnerlaget, sier Dahle Johansen.

Både Dahle Johansen og Sletten er journalistutdannet ved OsloMet.

- Wow! Drømmen om fast ansettelse gikk i oppfyllelse mye tidligere enn jeg hadde trodd, sier Sletten og fortsetter:

- Jeg er oppriktig stolt og ydmyk over å få en sånn mulighet. Jeg gleder meg masse til å jobbe videre med hele drømmelaget i Dagbladet TV, sier Sletten.

Henter fra Bauer Media og VGTV
I tillegg til de to ovennevnte nyansettelsene hentes det også inn to nye fra verdenen utenfor Dagbladet-huset. Julie Tran(31) Tran kommer fra jobben som nyhetsreporter og anker i Bauer Media, som leverer nyheter til flere radiostasjoner. Hun har journalistikkutdanning fra Høgskolen i Oslo, samt en mastergrad i rettsvitenskap.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på nye og spennende oppgaver i Dagbladet TV. Det blir gøy å jobbe med breaking news, og være med å styrke en allerede etablert og fremoverlent gjeng på Hasle, sier hun.

Fra VGTV kommer Vegard Krüger (26), som også har erfaring fra TV2 Sumo og Oppland Arbeiderblad. Han har journalistutdanning fra Bodø, og har studert film ved Høyskolen Kristiania. Han er allerede på plass i sin nye stilling.

- Dagbladet TV virker som en kjempekul arbeidsplass med flinke folk og innovative løsninger. Det er veldig digg med fast jobb - nå gleder jeg meg til å komme i gang for fullt, og bli en del av laget, sier han.

- Viktige brikker falt på plass
I en pressemelding heter det at Dagbladet TV er den nett-TV-kanalen i Norge som vokser mest, og nyansettelsene er et verktøy i jakten på innhold ingen vil gå glipp av innen «breaking news», sport og underholdning.

- Vi har sikret oss fire spesialister med spisskompetanse innen nettopp dette. Med disse ansettelsene falt viktige brikker på plass, sier avdelingsleder Tanja Wibe-Lund i Dagbladet TV.

Også redaksjonssjef Bjørn Carlsen er fornøyd med de fire nye:

- Vi er utrolig fornøyde med ansettelsene vi har gjort. Sammen og hver for seg kommer disse fire til å styrke Dagbladet TV betydelig, sier han.

- Vår ambisjon er å være best på breaking news 24/7, samt å være best på underholdende videoer fra inn- og utland. Disse fire vil sørge for at vi blir enda bedre på disse områdene, legger han til.