Det nordiske konsernkontoret til Elkjøp, i Nydalen, Oslo, har den siste tiden rustet opp sin satsning innen Marketing og Brand. Ifølge en pressemelding er siste tilskudd i denne prosessen Christine Torp, som kommer fra stillingen som Director of Performance Marketing hos Publicis-byrået Starcom.

Torp skal lede et nordisk team, som skal samle og utnytte innsikt på tvers av konsernets fire markeder i Norden.

- Gjennom våre massive medieinvesteringer er Elkjøp en av Nordens desidert største annonsører. Med sin imponerende innsikt og kunnskap innen digital marketing og media, går Christine inn i en viktig nyopprettet stilling hvor hun skal sørge for at vi samler all vår innsikt i en ny «Center of Excellence» organisasjon. Vi gleder oss veldig til å få Christine på plass, og med hennes bakgrunn og kunnskap blir hun et viktig tilskudd til Elkjøp, sier Morten Syversen, Chief Brand & Digital Officer i Elkjøp Nordic.

Elkjøps nye Head of Performance Marketing har femten års erfaring innen markedsføring og salg, blant annet fra Microsoft. I 2019 fikk hun også æresprisen på INMAs Performance Award.

Hun får det overordnede ansvaret for konsernets strategi og gjennomføring av performance marketing. 

- «Alle» kjenner Elkjøp. Bredt vareutvalg, god service kombinert med uslåelige priser og en solid digital plattform har vært en god formel i mange år. Videre digital vekst skal skje som en symbiose med den fysiske tilstedeværelsen, og det er ingen tvil om at Elkjøp er skarpskodde i sitt møte med konkurrentene. Jeg ser frem til å bidra med min erfaring og benytte media for å drive videre vekst, sier Torp.

Elkjøp Nordic har nylig ferdigstilt et større endringsprosjekt, og skriver i meldingen at de organiserer seg for å bli enda bedre til å gripe muligheter fra nye trender, teknologi og kundebehov. 

- Jeg møtte en svært fremoverlent og sulten gjeng i Elkjøp, og fikk et meget godt inntrykk av selskapet. Nå gleder jeg meg veldig til å bli en del av teamet, sier Christine Torp 

Torp tiltrer stillingen i Elkjøp Nordic 1. juni i år.