Eirik Fardal (41) og Karen R. Tjernshaugen (44) er ansatt som ledere i Aftenpostens nyhetsavdeling og får ansvaret for å lede, drive og videreutvikle Aftenpostens nyhetsjobbing. Fardal kommer fra stillingen som avdelingsleder på sport.

- Eirik er en erfaren leder, som alltid har Aftenpostens lesere først i tankene når han planlegger og gjennomfører journalistiske satsinger, sier Tone Tveøy Strøm-Gundersen, nyhetsredaktør i Aftenposten. 

Tjernshaugen leder arbeidet med stortingsvalget i Aftenposten nå. Hun kommer fra stillingen som nyhetssjef. 

- Karen kjenner alle områdene til nyhetsavdelingen svært godt. Hun har en utpreget journalistisk teft og nysgjerrighet og lang erfaring som leder. Nyhetsavdelingen har vært ledende på koronajournalistikk det siste året og teamet Fardal og Tjernshaugen overtar en avdeling med kunnskapsrike og svært erfarne journalister, sier Strøm-Gundersen.