Try Råd henter inn Torunn Sæth som ny seniorrådgiver. Hun kommer fra jobben som leder for analyseavdelingen ved Forsvarets mediesenter. Sæth blir med det andre personen Try rekrutterer fra Forsvaret på under ett år.

PR-byrået hentet også inn Stine Grøndahl Sesseng, tidligere sjef for Forsvarets mediesenter i fjor vår.

Les også: Fra Forsvaret til Try Råd

- For meg er dette drømmejobben. Jeg har fulgt med på Try Råd fra utsiden og ser veldig frem til å få jobbe i et så sterkt og anerkjent kommunikasjonsmiljø, sier Torunn Sæth.

Sæth er utdannet medieviter og jobbet som medieanalytiker i Intermedium før hun startet i forsvarets mediesenter i 2013.

- Try har en variert og spennende sammensetning av kompetanse, og jeg er imponert over den betydelige veksten innen strategisk rådgiving. Her er innsikt- og analysearbeid avgjørende, og jeg gleder meg til å kunne være med å videreutvikle dette, fortsetter Sæth.

Les også: Try Pearl med internasjonal satsing - vil ta del i veksten i Sentral-Europa

Try-husets rådgivningsselskap har med denne ansettelsen passert 53 personer.

- Gode analyser og systematisk innsikt er noe av det viktigste vi driver med for våre kunder derfor er jeg svært glad for at vi får Torunn med oss i dette arbeidet, sier byråleder Sindre Beyer i Try Råd.