Strawberry Publishing ansetter Marion Celine Rudsli som Bokklubbansvarlig for deres bokklubbsatsninger med Sophie Elise Isachsen og Solveig Kloppen i spissen. Rudsli som kommer fra stillingen som Marketing & PR Manager i det norske smykke og klesmerket Tom Wood.

- Det er med stor iver og entusiasme jeg takket ja til å lede satsningen på bokklubbene her i Strawberry. Min kjærlighet for bøker og lesestund har fulgt meg siden barndommen, og at jeg nå skal få dedikere hverdagen min til å jobbe med nettopp dette, gleder meg stort. Ikke minst ser jeg frem til å jobbe med de to inspirerende, driftige og varme menneskene Sophie Elise og Solveig, sier Marion Celine Rudsli.

Rudsli har erfaring fra blant annet Anti TV og Anti Brandpeople, hvor hun har jobbet som koordinator, manager og PR-rådgiver for profiler og bedrifter. Hun er utdannet ved den Norske Balletthøgskolen og har ved siden av sine fulltidsjobber jobbet som ballettpedagog ved flere danseskoler.

Les også: Stordalen selger norsk bokforlag til mediegigant

Inspirert av Reese Witherspoon og Oprah Winfrey lanserte Strawberry Publishing bokklubbene «Litt. Sophie» og «Kloppens lesekorps» i 2020. Formålet med bokklubbene er å spre leseglede og inspirere til å lese mer bøker.

- I tillegg til at bokklubbene er en flott kommersiell satsing, treffer de også perfekt på vårt samfunnsoppdrag. Strawberry Publishing skal være en drivkraft for økt leselyst, og vi er stolte over å ha fått Marion til å ta denne suksessen til nye høyder, sier administrerende direktør i Strawberry Publishing, Alexander Even Henriksen.

Marion Celine Rudsli startet i jobben som Bokklubbansvarlig 1. mars.