Torbjørn Furu Krogstad er ansatt som digital markedssjef i Orkla Home & Personal Care (OHPC). Han kommer fra en rådgiverstilling i Geelmuyden Kiese, der han har vært de siste fem årene.

- Torbjørn har en spennende bakgrunn med sin tid i GK. Vi ønsket å få inn en person med byråerfaring til å lede den digitale avdelingen hos oss, sier Cecilie Garfalk, markedsdirektør i Orkla Home & Personal Care.

Avdelingen rommer kjente merkevarer som Jif, Define, Dr. Greve, Zalo og Lano.

- Vi gleder oss til Torbjørn skal være med å utvikle våre sterke merkevarer videre. Hans erfaring med å jobbe på tvers av merker og på tvers av marketingmiksen gjør han godt rustet til det. Torbjørn går inn i ledergruppen i marketing og jeg er veldig glad for å ha han med på teamet, fortsetter Garfalk.

Krogstad kjenner allerede til Orkla som kunde fra sin tid i GK. Han har i tillegg jobbet med selskaper som Elkjøp, Q-Meieriene, Lerum og Boots Apotek.

Nå skal han lede Orkla-avdelingens content-team, utarbeide strategi på tvers av merkevarer, lede digitale prosjekter og drive kundereiser for prioriterte merkevarer.

- Jeg brenner for å bygge samfunnsansvar inn i merkevarer, og lage kommunikasjon som skaper endring. Det var det som trigget meg til å begynne i Orkla. De har flere av Norges mest kjente merkevarer. Det gir en enorm mulighet til å hjelpe forbrukere i hverdagen. Nå har jeg lært kommunikasjon fra de beste, og gleder meg til å lære merkevarebygging og ledelse hos Orkla, sier Torbjørn Furu Krogstad.